Zaterdag flyeren in Loosdrecht en Loenen

Zaterdag is het mooi weer. Een goede dag om onze actie voort te zetten. Inmiddels zijn de flyers met een week vertraging geariveerd. Er zijn nieuwe spandoeken gemaakt en de visitekaartjes kunnen bij de Eend neergezet worden, Fase twee van onze aktie tegen Project 1.3 uit het gebeidsakkoord oostelijke Vechtplassen van de gemeente Wijdemeren en Provincie NH .
Bijlage 1e_ Vaarverbinding-Wijde Blik en Loosrdrechtse Plassen[3872]
We gaan bij de Jumbo’s in Loosdrecht en Loenen flyeren en langs de deuren van de Veendijk en het Moleneind.
Op dit moment zijn we de belangrijke gegevens en onze argumenten aan het verzamelen om een document te maken voor instantie die we benaderen. Vroege vogels TV zal de eerste zijn die dit ontvangt. Er is inmiddels contact geweest met Vogelwerkgroep, zij gaan ons helpen in contact te laten komen met verschillende partijen.  Via twitter proberen we bij andere instantie aandacht te vragen. Wil je ons helpen deel onze petitie.  

3 Responses

  1. Annemart slaghek

    Bij variant 2 en 3 mis ik sluizen. Bij variant 3 mis ik bruggen en moet er door natuurgebied het hol gevaren worden. Bovendien moet er voor deze varianten privé terrein worden opgekocht. Variant 1 is voor de bewoners van de Horndijk onaanvaardbaar. Wat vindt ‘waterleiding Amsterdam’ eigenlijk van dit idee? Is er na het uitdiepen en afvoeren van de bagger uit de loosdrechtse plassen nog wel budget over voor dit enorme project? Laat ze dat eerst eens even afmaken en over een paar jaar verder kijken of het wel zo nodig is om voor de sloepen die een rondje vecht willen varen zo’n aanslag op de natuur noodzakelijk is.

    Like

Reacties zijn gesloten.